donderdag 25 januari 2007

Sprokkels

Het lijkt alsof de serie het eiland in het wielermilieu geslopen is. Als fan van deze reeks herinner ik mij Guido Pannemans die te pas en te onpas met alles en nog wat opgescheept zat en dan telkens zei :”Zeg toch NEEN, Guido, zeg toch neen”. In het wielermilieu is ook dit blijkbaar de eerste wet wanneer ze je van het één of ander verdenken, zeg toch neen, zeg maar neen. Hé Patrick, Frank, Floyd, Ivan, Jan, …

Chris Mc Cormack geeft de Faris een veeg uit de pan na zijn overwinning in Dubai waar hij Sultan klopte met een minuut of 5. Dit was naar aanleiding van de gebeurtenissen in Roth en Hawaii vorig jaar waar den Duts den Aussie ervan langs gaf dat hij niet met de fiets kon rijden en andere mensen voor zijn kar spande om hem in gunstige positie naar het lopen te brengen. Faris kan blijkbaar moeilijk tegen zijn verlies !

Triatleten blijven niet met de pakken zitten in de winter. Sultan en Mc Cormack raceten al in Dubai. Cameron Widoff in Pucon. Bink ging op stage met die van Quick Step, Stadler ging naar Mallorca met die van Telekom en wij …..

…. Keep on training !

Geen opmerkingen: