woensdag 29 november 2006

WHO SAID THERE WAS DRAFTING @ THE 70.3 WORLD CHAMPIONSHIPS?

We hadden het een aantal blogs geleden over den Eddy zijne snelle fietstijd in Florida. Verder geen commentaar.

Bron en zeer interessante Blog site : http://recovox-news.blogspot.com/

8 opmerkingen:

Jim zei

Ah, dat was ene stayerwedstrijd!!!!! En de snelle wou weer met de eer gaan lopen?! Zo kan zelf ik 40 km/u gemiddeld halen

Raymond zei

Jawaddedadde .... Dit is er echt over!!! Eigenlijk belachelijk. Van de andere kant: wat moet je doen als je ertussen zit?? demareren, benen stilhouden, of laten meedrijven?

Lieven zei

Er is maar één oplossing om dit te voorkomen bij massale deelname, nl. starten in verschillende waves, zoals in Zwintriathlon wordt toegepast.

Please, don't blame Eddy!!!

EDDY zei

Na eerst accout aangemaakt te hebben ziehier mijn povere verantwoording :
Zal niet zeggen dat ik niet in stayerpositie gezeten heb, maar dat zal zeker niet veel zijn geweest. Verder constant ingehaald; de mindere goden van de vorige waves. Had zeer goede benen voor het fietsen; bijna zo goed als geel 2004. Tja, je verantwoorden met zo'n foto is niet makkelijk; als ik het maar weet dan is het voor mij in orde.
Will, je hebt eigenlijk nog niets aan mij gevraagd over m'n wedstrijd anders kreeg je misschien een andere zicht erop.
Zal vanavond het wel in geuren en kleuren uitleggen.
MVG eddy

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Natuurlijk "blamen" we Eddy niet. Want zit er maar eens tussen hé.

Het is wel triest dat je zo ver moet reizen om dan ginder dit soort toestanden tegen te komen.

Jim zei

Dit lijkt mij wel een foto genomen bij aanang van het fietsen. Wanneer men met 2000 man start, kan men na 30 min zwemmen onmogelijk verwachten dat het veld al mooi uitéén geslagen is.
Maar na een half uur fietsen zal het toch wel meer uit elkaar gevallen zijn.
Ik kan niet geloven dat dit een representatief beeld voor die wedstrijd is. Ik blijf het toch ene sterke fietstijd vinden van de snelle. Anders fiets je niet van plaats 300 naar 150. Waarom volgden die 150 man dan niet die hij inhaalde?!

Super Mario ??? zei

Ik zou niet in de groep gaan hangen, hoor ! Ik zou niet durven. Beter lijkt het me om achter die bus te gaan stayeren. Dat slipstreamt veel beter ;-)

Den Mario

Raymond zei

Jim, remember Zolder 2004. Na 60 km waren er nog steeds grote groepen, en toen was het deelnemersveld vele malen kleiner.