dinsdag 21 december 2010

Sprokkels

Een paar nieuwtjes bijeen gesprokkeld!

* Frederik Van Lierde vertoeft momenteel in warmere oorden.  Hij is op trainingskamp in het Spaanse Calpe. Temperaturen rond de 17°.  Wat timing betreft kon deze trainingsstage in elk geval niet beter gekozen zijn.
* Clijsters en Gilbert Sportmensen van 2010 in Belgenland. De Aussies hebben hun eigen manier van prijzen uitdelen.  Zoals daar zijn de U-turn award die gaat naar WTC voor hun 8% regel en hun "membership" programma.  The 'Take advantage of absenteeism Award' voor Mirinda Carfrae. Crazy Twitteratti award voor Juan Pelota. Kijk hier voor de andere Crank Awards.
* Nog zo een aparte prijs is er voor de doping van het jaar.  Clenbuterol was lang in de running voor de hoofdprijs maar viel op het laatste moment nog af. The winner is Methylhexanamine
* Craig Alexander gaat volgend jaar mei deelnemen aan IM Australië.  Het is van zijn lange afstandsdebuut in 2007 geleden dat hij nog eens aan de start verscheen van een Ironman buiten die van Hawai.
* American football quarterback Tom Brady draagt wetsuit ( T1 first wave van De Soto) onder zijn kledij om zich warm te houden tijdens de koude speeldagen.
* NBC zond afgelopen weekend een reportage uit over IM Hawai 2010.  Voor de mensen de niet Amerikanen, hier het laatste stuk  Staat op you tube en kan zijn dat het er binnen de kortste keren af gehaald wordt, dus snel kijken.
* Wat doen pro triatleten tijdens hun vakanties.  Lees het hier.
* Formule 1 piloot Jenson Button werkte onlangs een sprinttriatlon af in Rockingham in een tijd van 1:01:52 en werd daarmee 35ste algemeen.  Zijn vriendin Jessica Michibata nam in Australie deel aan een sprinttriatlon en deed dat ook niet onaardig. Zij finishte in een tijd van 1hr26.  Spijtig genoeg heb ik geen foto kunnen vinden van haar triatlonkledij maar deze kan er ook mee door.


Wie vindt de toch wel knappe woordspeling :-)) in dit artikeltje?

2 opmerkingen:

The Flying Pig zei

Hier is uw foto
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/19/article-1339934-0C888BDF000005DC-890_224x341.jpg
Ik vind ze er op uw foto beter uitzien.
Groeten en beste wensen voor het nieuwe jaar.
Pontje

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Merci Pontje, kwist dat ik op u kon rekenen ;-)