zaterdag 18 december 2010

Juan Pelota’s eerste

Juan Pelota, het alter ego van Lance Armstrong op twitter zal aan zijn eerste triatlon deelnemen in Nieuw Zeeland. Hij kondigde dit als volgt aan : “I'm thinking the first tri is here... 38°12′S 176°20′E” Op 29 en 30 januari vindt “The Blue Lake Multisport Festival” plaats. Een weekend waarin de atleten een sprinttriatlon, een aquatlon, een 2km zwemwedstrijd en een loopwedstrijd te verwerken krijgen.
Wie dacht dat Lance ginder een vrijgeleidde ging krijgen heeft het verkeerd. Er zijn al een aantal toppers die zich ingeschreven hebben om Armstrong het vuur aan de spreekwoordelijke schenen te leggen. Bevan Docherty, Kieran Doe, Bryan Rhodes.

Maar ik vermoed dat er nog meer op de kar zullen springen. Chris “Macca” McCormack deed al een oproep via twitter : “@juanpelota looks like some of the big boys are coming down to race you in NZ brother. I am sure more to come. @GregBennett1 get over there”.

Zelfs onder de vrouwelijke deelneemsters is er een strijd aan de gang wie het eerste The Boss kan chicken (getting chicked wil zeggen dat de eerste vrouw voor je is geëindigd).

2 opmerkingen:

Mario zei

Zou ik die Juan niet vragen om in Herderen aan de start te komen ... toch bijna even idyllisch als Nieuw-Zeeland

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Herderen gaat te klein zijn voor Juan en zijn volgelingen