maandag 20 december 2010

Lactaatproduktietraining

Hoe gek kan een mens zijn.  Besneeuwde amper berijdbare wegen maar toch naar de zwemtraining gaan, goed gek? Ambitieus? Of gewoon gedreven? Zoek het zelf maar uit. 
Dan krijg je op deze training nog een "kern" voorgeschoteld om u tegen te zeggen.  Lactaatproduktietraining heet dat.  3x100 voluit met zeer veel recuperatie tussen.  400m loszwemmen in dit geval. 
De eerste 100m is alsof je in mekaar getimmerd wordt.  Niks wil echt mee en toch doet alles pijn. 1'15" De 2de 100 was al niet veel anders, ik wilde wel knallen maar het was precies of er iets of iemand een onzichtbare kracht uitoefende die mij tegenhield.  1'17. De 3de daar had ik het beste gevoel in, wat heet gevoel.  Gewoon knal door de muur gezwommen en opnieuw 1'15.  In vergelijking met de eerste was dit gevoel echt het tegenovergestelde, deze keer deelde ik de klappen uit bij wijze van spreken. 

Morgen doet weer alles pijn en kunnen we nog een dagje nagenieten van deze lactaatproduktietraining (onthou dat woord voor bij de scrabble)

4 opmerkingen:

Ruben Vandevoorde zei

Een dikke proficiat met de succesvolle up-to-date blog! Doe zo verder... Ikzelf ben trouwens één van die Westvloamse bezoekers.

ps. Tis lactaatproductietraining als je punten wil scoren in scrabble ;-)

Jelle, Jarno en Wilfried zei

@ Ruben, ik ben wa ouder en schrijf nog volgens de oude spelling :-)

Stefan zei

Goei tijden Wilfried. heb gisteren op de triaining 20 x 100 m gedaan om de 1:30 vertrekken. zwom zo rond de 1:12 à 1:14 de laaste waren enorm zwaar.

Jelle, Jarno en Wilfried zei

@ Stefan, gij zijt dan ook weer een klasse apart hé, dan moogt ge al wat meer afzien :-))