maandag 27 december 2010

Moet er nog sneeuw zijn?

Mijn verlengd kerst, werkweekend zit er al weer op.  Tussen het werken, de talloze sneeuwbuien, de kerstdiners en familiebezoeken door is er van trainen niks in huis gekomen. Intussen is de witte kerst al weer achter de rug en heeft de dooi gisteren toch al enkele centimerters van het sneeuwtapijt doen smelten, maar toch blijft er nog een grote hoop achter.  Niet alleen bemoeilijkt dit het trainen, het was trouwens al een kunst om heelhuids met de auto thuis te geraken, maar ook een organisatie zoals de kerstcorrida in Meeuwen heeft te lijden onder deze toch uitzonderlijke winterse omstandigheden met een afgelasting van de wedstrijd als gevolg.
Aan't zeetje daarentegen kan al weer lustig gefietst worden door de vlakke polders en langs de waterlopen wegens ... geen sneeuw!!! Verdorie amper 200km van hier.

De ene vind deze winters leuk, een andere heeft er zo zijn eigen gedacht over. Via twitter kwam dit binnen :
Erben Wennemars

15e op NK marathon.. Heb je niks aan als het dooit...

Sofie Goos

En ja, nu is de sneeuw al heel wat minder fantastisch dan 2 weken geleden toen ik het vanuit mijn luie zetel mocht aanschouwen...

Heb je toch motivatie nodig, kijk dan even hier en voor de rest nog een prettige verderzetting van de feestelijkheden. Maar dit geeft mij wel een ideetje voor een nieuwe enquete.  Wie traint er op 1 januari? :-)

Geen opmerkingen: