woensdag 9 mei 2007

De Ochtendstond heeft goud in de mond ...

...als ge uit uwe nest kunt ja. Heb er sinds we terug zijn van stage de grootste moeite mee. Vandaag al weer. Kwam pas tegen 8u aan in Bilzen in het zwembad. Normaal lig ik om iets na 7 al in het water. Het zwemmen ging op zich wel goed maar zal zeker niet beter zijn dan vorig jaar. Het grote volume van op stage heeft mij wel makkelijker maar niet sneller doen zwemmen. Het eerste is uiteindelijk voor een lange afstand het belangrijkste, die snelheid is nu bijzaak. Ga vanaf nu ook minstens 1x week lange afstanden zwemmen. Bv 3K non stop of een uur non stop, of 2x30',.... Geen mentaal makkelijke trainingen maar ge hebt ze nodig. Lees de site van Gordo maar eens na, die legt dat allemaal piekfijn uit.

Geen looptraining vandaag door tijdsgebrek, mijn werkschema is wat verandert door zieken op het werk, dus zal het voor morgen zijn.

PS : Hopelijk draaien de verwarmingsketels in Kruiningen op volle toeren om dat zwembad wat op te warmen, want ik vrees dat het weer 2500m bibberen gaat worden anders.

Geen opmerkingen: