maandag 9 oktober 2006

Keep on running

Blijven volhouden is de boodschap. Als je na 3 maanden terug de loopschoenen aanbindt, weet je dat het in het begin tanden bijten is, pijn lijden is, blijven knokken en blijven geloven in je hoofd dat het ooit op een dag wel weer goed komt.

En inderdaad, vandaag was het gevoel al weer wat beter. 10K stonden op het fietscomputertje van Jarno, want hij had zich opgeworpen tot mijn begeleider vandaag. Ging het in het begin wat stroef, na een 2 tal K kwam ik er door. Kon de hartslag mooi egaal houden en het tempo ook want anders is het nog niks natuurlijk. Het laatste stuk was naar de watertoren (Glènberg noemen ze dat hier) en vanaf daar terug het "koet" in naar Vliermaal. De laatste K nog eens extra doorgetrokken (4'11) en alles bij mekaar 50'24 gelopen. Nog niet om dadelijk naar pa en ma en broer en de rest van de verre en minder verre familie te bellen maar het gaat al de goeie weg op.

Voor zij die nog dromen koesteren volgend jaar in Oostenrijk. Mijn leuze zal zijn :"Tough will be not enough to beat me" !

Geen opmerkingen: