zondag 3 december 2006

Week 5

Heb me er de laatste dagen door moeten sleuren, maar ze zit erop week 5. Eentje om snel te vergeten ? Of om te weten hoe het echt niet moet ?

Maandag : 8K gelopen met uitgeruste benen in 39m17s (147). De enige looptraining van de week waar het goed in ging.
Dinsdag : 40.4K op de weg gefietst, het was mooi weer en mijn Kuota moest nog ingereden worden.
Woensdag : zwemmen 3K met een kerk in het midden van onze baan.
Donderdag : nog zo'n mooie dag, dus weer de Kuota van stal. 54.7K met 5 heuvelsprintjes. Maar vielen die effe tegen. Na een goeie 15" moest ik telkens terug het zadel opzoeken. Probeerde van alles, meer leunen op de armen, grotere versnelling, kleinere versnelling,... maar het waren gewoon de benen die dit nog niet aankunnen. Duurde dan ook effe eer ze terug op hun effe waren na het sprintgedoe.
's avonds dan het feestje op het werk met gekende gevolgen.
Vrijdag : zwemtraining gerateerd wegens niet nuchter genoeg. Ook bij de estafette 's avonds was het goed gevoel ver te zoeken. Leek wel of ik in een tunnel liep die langzaam maar zeker omhoog liep en smaller werd. 't Zal nog aan de drank gelegen hebben denk ik.
Zaterdag : toch nog een goeie training gedaan ondanks de dampen en de wat zware benen. 3800m
Zondag : Na Clouseau dubbel te hebben gezien, en dit zonder alcohol, toch laat thuis. Uitgeslapen en dan op nuchtere maag 12K gelopen. Waaide bij momenten bijna weg of stond stil. 1hr12' en 137 gemiddelde hartslagen lagen tussen vertrek en finish. Geen heuvelsprintjes gedaan, de intensieve prikkels van de estafette vrijdag waren meer dan geneoeg voor deze week.

Totaal : zwemmen : 6800m, Fietsen : 95.1K en lopen : 26K goed voor net geen 8hr training.

En kindjes, wat hebben we deze week vooral geleerd. Dat het op deze manier niet kan, meer vermoeid van de dingen buiten het trainen dan van de trainingen zelf. De boog kan niet altijd gespannen staan en af en toe eens een uitschuiver kan geen kwaad, zo lang we ons er maar van bewust zijn dat dit geen wekelijkse kost mag worden.

Geen opmerkingen: