zondag 17 december 2006

Voor de laatste maal de Hel

Denis deed het weer eens schitterend in zijn nu al derde Kasterlee deelname. Na een 30km loop in 2hr52' liep hij als 59ste over de finishlijn. Sneller dan ooit legde hij het parcours af. 9hr42', een goeie 10' sneller dan in het verleden.
Volgens de militair die even met enkele Kasterlee veteranen een klapke deed was dit het 2de zwaarste fietsparcours ever. Maar doordat er kapwerken waren was een zeer technisch gedeelte van het parcours weggevallen waardoor het er iets "sneller" op werd.
Voor de rest had hij, ge kent dat, één van die superdagen die ge niet veel tegenkomt op een jaar. Nu naar huis zei hij en een goeie vettige friet.

Filip kreeg ik live in de wedstrijd aan de lijn toen ik bij begeleider Ludo informeerde hoe het was. De flippe was om 16u aan het lopen begonnen en deed +/- 2u over de eerste 15K. Ludo schatte dat ze tegen 20u zouden binnen zijn en daarmee zal "kabouter Flik" het anderhalf uur beter doen dan bij zijn eerste deelname. Let wel, op het moment van dit schrijven (19u50) is hij nog niet binnen. Zoals gezegd kreeg ik Filip even live aan de lijn op het moment dat hij nog 10K voor de boeg had. Een echt gesprek werd het niet, beetje normaal, en meer dan 't gaat nie meer, kwam er dan ook niet uit. Net nog even telefonisch contact gehad en Filip zit om 5' voor 8 op 2K van de finish. Els en ikzelf spraken hem nog even moeed in en ook hij zal het dus halen.

Voorwaar ik zeg u : de Hel heeft weer zijn sporen nagelaten, maar heeft zltc niet klein gekregen. Proficiat mannen.

2 opmerkingen:

Super Mario ??? zei

Filip en Denis,

!!!!! PROFICIAT !!!!!

Den Mario

Jim zei

Inderdaad,
ene dikke proficiat aan de Mannen uit de Hel.

Geen woorden, maar daden!!!
Chique gedaan.