zaterdag 23 februari 2008

It’s Ironman time.

Dit weekend stond IM Maleisië op het programma. Faris Al Sultan stond er aan de start. Enkel de eerste zwemmer heeft hem na het startschot nog van dichtbij gezien. De Faris won met een half uur voorsprong op veel IM doener Petr Vabrousek.
Bij de vrouwen werd de Nederlandse Van Vlerken 2de na Belinda Granger.

Volgend weekend is het de beurt aan Nieuw Zeeland. In het plaatsje Taupo staan er behoorlijk wat “toppers” aan de start.

Wat dacht je van :
- Cameron Brown (kan voor de 7de keer IM NZ winnen)
- Stephen Bayliss (GBR)
- Luke Bell (AUS)
- Kieran Doe (NZL) winnar IM Canada 2007
- Kai Hundertmarck (GER)
- Pete Jacobs (AUS)
- Lothar Leder (GER)
- Scott Neyedli (GBR) winnaar IM Engeland 2007
- Bryan Rhodes (NZL) heeft al 3IM wins op zijn palmares
- Frederik Van Lierde (BEL) zijn allereerste IM

Vandaag hadden we trouwens een serieus ijzeren clubje bij mekaar voor het fietsen. Marc, William, Luc P (Embrun), Kurt en ikzelf (Klagenfurt). Hingen er ook nog aan, Wim en een zekere Maurice die niet moest onderdoen voor al dit ijzeren geweld. De rit ging vanuit Bilzen richting Richelle met een ommetje op de rand van de Voerstreek. Sommigen onder ons werden met de neus op de feiten gedrukt bij de eerste heuvelachtige passages. De terugtocht was trouwens ook niet van de poes.
Gewoon wind, wind, wind en nog eens wind. En deze keer niet “langs achter”.
Uiteindelijk kwamen we Robby nog tegen die naar eigen zeggen ons de hele namiddag had zitten zoeken. Maar toen hij ons vond zat onze rit er al op en moest ook hij naar huis.

De cijfertjes : 101.5K in 3hr26’ met een gem.HS van 130.

Geen opmerkingen: