dinsdag 18 september 2007

Kwart van de club, de favorieten : deel 1

Vanaf nu komen er elke dag een aantal favorieten aan bod voor de kwart van de club die zaterdag plaats vindt.

Allereerst, zij niet niet meedoen. Lieven (kersverse papa), Eddy (samen met de Zangeres zonder Naam naar Mexicoooooooooo), Koen (heeft iets met Kim Clijsters), Danek (nog steeds niet herstelt van val op stage), Tim (gekwetst), Denis(wordt eindelijk gedoopt !!!).
Veel blijft er dan natuurlijk niet meer over om voor de topplaatsen te strijden. Van zij die wel meedoen, hier de favorieten.

Vandaag in deel 1 : de leermeester en zijn leerling, de nummers 1 en 2 van vorig jaar.

Mario : groot favoriet en titelverdediger. Kan met de beste mee in't zwemmen en in het fietsen kent hij binnen de club zijn gelijke niet. Alleen hopen dat zijn lopen hem niet in de steek laat zoals al een paar keer gebeurde dit jaar. Heeft de goede moral na enkele overwinningen in sprint triatlons.

Jens : Zeer goed op dreef (zie Mechelen afgelopen weekend). Bij hem geen probleem wat het laatste onderdeel betreft. Misschien wel een vraagteken bij het fietsen. Kon vorig jaar ondergetekende volgen en liep zo naar een 2de podiumstek. Wie hij dit jaar zal moeten volgen ???? Zeker nu de draftingzone op 10m gezet wordt. Maar hij trekt dat dan wel recht met een supersnelle 10K.

Geen opmerkingen: