vrijdag 7 september 2007

Gepikt !

Chris McCormack kwam vorig weekend aan de start in de 70.3 van Monaco. Hij wou er een goeie lap op geven maar de ochtend van de wedstrijd kwam men hem vertellen dat zijn fiets + nog 11 andere “bikes” gestolen waren uit het fietsenpark. Wie pikt er nu ne Specialized ????.


Vorig jaar in de 70.3 UK was hem al hetzelfde overkomen.

Ze beloofde hem een reservefiets klaar te zetten + schoenen voor als hij uit het water kwam nadat hij info gegeven had over maat en zadelhoogte. En Inderdaad. Er stond een LOOK gereed met Nike schoenen op, maat 47. Chris heeft slechts een 43 dus dat zorgde voor problemen bij het klimmen. Op het einde van het fietsen kreeg hij dan nog kramp door die veranderde positie op de fiets maar besloot dan toch nog 1 toerke te lopen omdat je niet elke dag in zo'n omgeving kan rondhossen en dan op te geven.

Een mens betaalt zich dan al blauw aan inschrijvingsgeld en dan pikken ze uwe fiets ook nog en dit terwijl er toch serieuze bewaking is of zou moeten zijn.

Rijdt er hier niet iemand rond met ne nieuwe Specialized TT ???

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tim ???

Anoniem zei

Het lijkt me toch straf dat er fietsen gepikt worden uit fietsenpark in Monaco. Ik herinner me van mijn deelnames in Nice dat er een speciale bewakingsfirma was ingehuurd om fietsenpark in het oog te houden 's nachts.

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Je kan het lezen op de site van McCormack. Hij zegt dat de bewaking zelfs heel goed was maar dat het om een heel goed georganiseerde bende zou gaan.

De gedupeerden zouden wel vergoed worden door de organisatie.