donderdag 1 maart 2007

Neus, keel en vooral de oren

Vandaag nog eens langs geweest bij de specialist omdat ik nog steeds niks hoor aan mijn intussen 2.5 weken geleden ontstoken oor. Nadeel van slechts aan 1 kant te horen is dat ge niet weet waar het geluid vandaan komt. En dat kan verdomd ambetant zijn.
Na grondig onderzoek werd er beslist om een sneetje te maken in mijn trommelvlies zodat het opgestapelde vocht dat erachter zit weg kon.
Nu, er zijn plezantere dingen om mee te maken op een donderdagvoormiddag. Nadat er een klein watje met verdovingsmiddel op het trommelvlies werd aangebracht wordt er met een klein mesje een sneetje (na een dag of 2-3 is dit al terug dichtgegroeid)gemaakt om dan vervolgens het vocht vanachter het trommelvlies vandaan te zuigen met een minuscuul stofzuigertje. En dan, ... hoor je opnieuw.

Ja noppes, er zit nog steeds een kleine ontsteking zodat ik terug aan de cortisonenpilletjes moet. Is het maandag nie beter, terug op de pijnbank.

Ondanks dit alles heb ik me toch maar ingeschreven voor de triatlon in Oostende de week na De Haan.

Hij die u wel hoort maar nie weet waar ge staat groet u !

1 opmerking:

Super Mario ??? zei

Allé ... weeral 2 mg gewicht kwijtgespeeld en ge krijgt weer een toestemming om cortisone te gebruiken ... zij het dan voor therapeutische doeleinden ...

Genoeg gezeverd ... hopelijk zijn dit de laatste loodjes ... succes

Den Mario