zaterdag 30 september 2006

Is't eten nog nie gereed !

Iedereen heeft wel zo zijn winterkilootjes die erbij komen, maar om het niet uit de hand te laten lopen kan je het volgende doen.

- Je zit nachten achter je computer zodat je wanneer het tijd is om te eten in slaap valt. Heel efficient.

- Een andere manier is de volgende.
Ontbijt : fruit. Fruit eet je best 's morgens op je nuchtere maag. Vooreerst een glaasje vers geperst fruitsap, je perst een pompelmoes, een citroen en enkele appelsienen. Dan begin je aan je eigenlijke ontbijt. Je neemt 3-4 soorten fruit en snij ze in stukken. Doe daar +/- 125gr. magere yoghurt bij en een flinke kneep honing erop. Je kan ook nog musli bijvoegen als je wil.

Middagmaal. Ik eet gewoon mijn boterhammen gelijk altijd.

Avondmaal, same as always.

Tussendoortjes : er zijn genoeg gezonde tussendoortjes op de markt, hou het vooral vetvrij.

Na het avondeten, niets meer. Vooral dit laatste helpt en doet wonderen.

Drank : minstens 2l water per dag en verder drink je wat je wil, maar ook hier hou het zo veel mogelijk suikervrij.

Zo moeilijk is het dus niet. Je moet echt geen honger gaan lijden. Voor mij was het de eerste week vooral 's avonds op de tanden bijten, maar na een dag of 10 ben je "afgekickt" van de zoetigheid en de chips en de ... voor de tv.

Af en toe mag je natuurlijk eens uit de bol gaan, de boog moet niet altijd gespannen staan, zolang de buik maar niet te gespannen komt te staan.

2 opmerkingen:

Kabouter Flik zei

Wel Will, na de laatste uitspatting van gisterenavond, die overigens zeer plezant was, zal ik voor de grap jouw dieet eens volgen. Ik zal getrouw de kilootjes 's morgens en s'avonds goe bijhouden en je na elke week iets laten weten.
Flipper

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Ben eens benieuwd