zaterdag 4 april 2009

Trainingsdag : sprintjes, gebroken kaders en een hijger !

Hij zit er al weer op onze jaarlijkse trainingsdag van de club. Wie dacht deze morgen een uurke rustig los te zwemmen had het mis. Nard had een serietje 10x120 in petto met afw. 1 baan snel, 1 baan los.

De benen losgooien in het eerste stuk van het fietsen met de wind in de rug om dan langs het kanaal te belanden en een tegenliggende fietser tegen de grond te zien gaan. 1ste stop. Even later een lekke band, 2de stop. Halfweg moet het geweest zijn, aan de sluis in Diepenbeek, zal Kuota een herdenkingsteken moeten zetten. Door een foute inschatting kwakte P.D. tegen de Kuota van D.N. en tegen de grond. Met als gevolg, wat schaafwonden en een Kuota die in 2 brak. Lang leve de Carbon ?????

Na wat telefoonverkeer kon de rest verder de rit afwerken.

Het lopen dan, de derde fase van deze dag. Meestal weining bevolkt, velen beginnen maar weinig voelen zich geroepen om de volle 10K te lopen.

Ditmaal bleven Marc, William, een wel erg fel hijgende Eddy en ikzelf overeind en liepen tegen een stevig tempo de 5 toerkes van 2K.
Op naar de laatste fase, de "laadfase". Spaghetti.

Voor mij kwam fase 5 dan nog. Gaan shoppen en een terraske doen met het vrouwke, een beetje genietend van het voorjaarszonneke.

Eindelijk Last song van Foo Fighters (zie blog maandag) erop gekregen, voor degene die het niet kennen. Just play it loud.

1 opmerking:

Anoniem zei

wie is PD? Een kapotte carbonkader bestel er eentje via internet voor maar 220 euro rechtsreeks in China. Dan heb je er een nieuwe na betaling btw, en dergelijke voor 300 euro
Zwemcoach