zaterdag 20 september 2008

Jimmy

Inderdaad, een glazen bol vergist zich zelden. Loix won vandaag, en ik mag zeggen denk ik met de vingers in de neus, de kwart van de club.

Eddy nam al gauw het voortouw in het fietsen maar kreeg de latere winnaar en onze snelste zwemmer er niet af. Tegenvallende fietstijden. Er werd in het verleden al sneller gereden. Ok er was wind, maar die is er altijd langs het kanaal.

In het lopen was het al gauw Jimmy die de kop nam en ze hebben hem niet meer teruggezien. De bloemen aan de finish en de kussen van het bloemenmeisje nam hij er graag bij.

William vergezelde Eddy tijdens de afsluitende 10K en gaf deze het nakijken in de laatste kilometer.
De pronostiek klopte dus weer perfect.

Wat dan met de andere schaduwfavorieten.

Kurt deed wat hij kon op de fiets maar krijgt een procesverbaal voor het oeverloos bemesten van het struikgewas langs het jaagpad. Wat ruist er door het struikgewas ????

En Witse, die is inderdaad niet om te kopen. We probeerden nog met een bekertje Cola maar te vergeefs. Zelfs zijn secretaresse wou niet toehappen, het aanbod was nochthans verleidelijk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

OLE OLE Jimmy the champ. Typisch Belgisch toch altijd iets negatiefs aanhalen. De afwezigen hadden ongelijk en als ze er waren wie zegt dat er sneller gereden werd.
O ja, Mario nog proficiat met je mooie uitslag in Keulen.
RB

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Blijkbaar mag een mens op zijn eigen blog zijn eigen mening niet meer zeggen.

RB kan mss zelf een blog maken waarin hij iedereen naar zijn pijpen danst.