donderdag 18 september 2008

De glazen bol

Mijn voorspellingen ivm het zwemmen kwamen uit. Inderdaad, William primus met 20'51. Eddy en Jimmy volgen op 1'12 en 1'18. De rest volgt ook wel maar al op grote achterstand.

In de glazen bol kijken voor zaterdag lijkt plots iets makkelijker. Daarom deze pronostiek


1. Jimmy
2. William
3. Eddy

Tzal er nie ver naast zijn, neen verdomme, tis just.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jimmy for presedent. He is the best and the best always win.
GO GO GO Jimmy

Anoniem zei

Met Jimmy aan de top raakt ZLTC weer uit het slop!

GO GO GO Jimmy GO

Anoniem zei

Blijkbaar is men toch één uitsider vergeten, die dit jaar speciaal Kona laat schieten om verschroeiend uit te halen in de clubkwart.
Macca kan voor 1 keer gerust zijn, hij zal niet moeten opboksen tegen de man met de ijzeren kuiten.
Om de de concurrentie niet te zwaar te vernederen heeft Kurtje zich wat ingehouden bij het zwemmen. We zouden beter pronostikeren met hoeveel minuten voorsprong hij zal winnen of wie er nog in dezelfde loopronde zal mogen finishen! Zoals hijzelf al zei: "diegenen die ge op dezelfde finishfoto gaat zien, hebben meer dan 1 ronde aan de broek"!!!!!!!!

Anoniem zei

De man die met kennis van zaken spreekt betreffende mijn prestatie van morgen mag zich bekend maken. Hij mag direct voorzitter van mijn fanclub worden. Wat een onvoorwaardelijk vertrouwen!!!!
Hoop echter dat ik u niet ga teleurstellen :)
Kurt

Anoniem zei

Laat dit voor iedereen duidelijk zijn : Witse is niet om te kopen dus... stop met telefoneren!!! En neen mannen ik heb ook geen secretaresse die geïnteresseerd is in een goei jobke. Goed geprobeerd maar helaas.

Witse