maandag 14 augustus 2006

De revanche ?

Morgen 15 augustus, duatlon Tongeren. Voor de meeste misschien een wedstrijd van 1 uit een dozijn. Voor ons Zltc, helpers en mede organisator, de wedstrijd van het jaar.

Niet alleen organisatorisch moet alles vlot verlopen, ook sportief staat er heel wat op het spel.

Maar daarvoor moeten we terug naar een andere feestdag. namelijk die van Pinkstermaandag. De duatlon van Bocholt. Winnaar onze eigen Marco velo. Daarmee was de kous niet af. Want in het kamp van de verslagenen, duatlonteam Hasselt, in de luren gelegd door een taktisch sterk zltc blok en grandioos afgemaakt door de heer Maurissen. Wij lachten, die van Hasselt ook, zei het een beetje groen.

Dus kunnen we ons morgen aan een revanche verwachten ? Natuurlijk, en wees er maar zeker van, ze zullen tot de tanden gewapend naar Tongeren afzakken om ons voor onze eigen deur eens een lesje te leren.

Maar ze zullen van goede huize moeten zijn. Jonathan, beter dan ooit nu hij uitgerust is van zijn Ironman. Lieven, na hoogtestage in Sankt Moritz ook terug op niveau. Marc, kan hij het terug afmaken. Mario, spilfiguur, want hij was in Bocholt de sleutel op de deur naar de overwinning.

Morgen zullen we het weten. Zullen we kunnen juichen en de vuist kunnen ballen of moeten we een jaar lang met het schaanrood op de kaken rondlopen ?

Geen opmerkingen: