vrijdag 10 oktober 2008

Persconferentie

Geen woordenoorlog meer dit jaar. Het was bijna the love parade. Enkele quote’s

* Macca en Stadler hebben samen een korte looptraining gedaan. Volgens beide mannen waren er zelfs bijna accidenten gebeurd op Alii Drive omdat de automobilisten plots op hun rem gingen staan omdat ze niet wisten wat ze zagen.
* Macca zei dat Stadler het beste in hem bovenbrengt. 2 jaar geleden had ik de perfecte wedstrijd maar toch won Normann.
* Alexander volgde dezelfde voorbereiding als vorig jaar, dit geen enkele IM dit jaar maar paste wel enkele trainingen aan door hetgeen hij geleerd had in de wedstrijd vorig jaar.
* Sindballe zei dat hij klaar was om samen met Normann mee te fietsen. Hij zei ook nog dat hij laatst een tijdrit had gewonnen tegen een groep van renners(die dus mochten samenrijden) over een afstand van 25 mile.
* Marino hield het kort, hij wil volgend jaar met nummer 1 starten.
* Stadler zegt dat hij op z’n best is als hij terugkomt na een shitseizoen. Zo won hij 4 jaar en 2 jaar geleden ook.
* Bij de vrouwen kwam vooral Wellington aan het woord. Zei had het volste vertrouwen in haar coach ook al deed ze veel wedstrijden en trainde ze hard ze heeft nooit het gevoel gehad over haar limieten te moeten gaan. Ze kreeg trouwens nog een boost in haar vertrouwen toen ze Van Vlerken versloeg in Almere maar dat kreeg ze ook van haar andere overwinningen voegde ze eraan toe.

Nog 1 nacht slapen en dan 1 nacht niet.

Geen opmerkingen: