woensdag 27 april 2011

Kienle en Raelert voor het WR in Roth

Het gaat knallen dit jaar in Roth.  Andreas Raelert en Sebastian Kienle gaan voor het WR van Luc Van Lierde.  Om het met hun eigen woorden te zeggen:" De overwinning telt niet, enkel het WR"! Een record dat al vele malen nagejaagd werd maar waar al velen hun tanden op stuk beten.  We gaan even terug naar 1997 en zetten even de tijden van Van Lierde op een rijtje.  Swim : 44'51" / Bike : 4u28'47" / Run : 2u36'49" goed voor een totaaltijd van 7u50'27.

Het zwakke punt van Kienle ligt al bij het eerste onderdeel, zijn zwemmen is te zwak, vorig jaar 52'.  Een zwak onderdeel dat hij dan dubbel en dik goedmaakt in het fietsen met een knaller van een tijd vorig jaar van 4u14'07" waarna een afsluitende marathon volgde van 2u52'.
Dan zijn de adelbrieven van "den Andy" een stuk beter.  Heeft nog niet deelgenomen in Roth maar als we bv zijn tijden van vorig jaar in Frankfurt als vergelijkingspunt nemen krijg je het volgende.  47' gezwommen (zonder pak).  4u20' gefietst op een parcours dat 5km langer was door wegeniswerken.  Zijn afsluitende marathon was dan iets minder met 2u53'.

Hoe dan ook, je kan nergens, maar dan ook nergens iets laten liggen, er zijn voorbeelden genoeg uit het verleden.
Neem 2007 waar Hellriegel, Macca op sleeptouw nam in het fietsen en ze naar 4u16' reden, maar ze in het zwemmen 5' lieten liggen (om op mekaar te wachten???) en 2u45 lopen "slechts" een eindtijd van 7u55 met zich meebracht. Maw je moet de perfecte wedstrijd neerzetten.

Maar als en als en als en misschien breekt Marino wel het record in Klagenfurt en moeten ze nog sneller .....

Geen opmerkingen: