zaterdag 5 juli 2008

It's all up to you !

Toch wel weer verbazingwekkend nieuws vanuit Frankfurt.

Normann Stadler has to cancel IRONMAN Frankfurt because of illness:“I absolutely wanted to participate, but the doctors forbade it.”
Eddy zal dus 1 plaatsje opschuiven !

Voor mij zitten de trainingen op Belgische bodem erop. Vandaag nog 40' gezwommen, 72K bike en 8K gelopen. De 2 wespen die onderweg mijn nek en hoofd aanvielen hebben hun gif, angel en leven erbij gelaten. They rest in peace of pieces, zoals ge wilt.
Morgenavond reizen we af naar Klagenfurt. In tegenstelling tot vorig jaar heb ik er zin in en is alle materiaal en alles wat voeding betreft in orde.

Misschien voor de mensen die op het thuisfront de wedstrijd via internet willen volgen onze nummers.

Denis : Nr. 505
Wilfried : Nr. 1347
Marc : Nr .2284

Vanaf nu staan de comments ook terug open. Ze komen dus direct op het net. Deze blog ligt dus nu in jullie handen. Maak er iets moois van met aanmoedigingen en flauwe grappen en …. Zodat ik dit achteraf nog eens kan lezen en dan met plezier kan terugdenken aan alles wat nog komen gaat.

Witse, hou ze in de gaten.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Den Eddy is goed bezig in Frankfurt

Swim : 56' (1'29/100m)
Bike : eerste 13K (38.2 gemiddeld), volgende 80K (35.8 gemiddeld)

Anoniem zei

Bike split Eddy : 5hr15'59" Tweede helft van het fietsen gas teruggenomen (32.1 gemiddeld)

Anoniem zei

Eddy : eerste 10.5K tegen 5'26/km.

Macca duikt als eerste onder de 8hr in Frankfurt. 7hr59'55

Anoniem zei

Wellingthon wint bij de vrouwen en breekt net het WR niet omdat ze gewoon te fel aan't feesten was op't einde. Had ze gewoon doorgelopen was het gelukt maar dat is nu net het mooie van de zaak, she doesn't care. Klasse gewoon !

Eddy is ondertussen aan't afzien lijkt me. 2de 10.5K tegen 5'56/km

Anoniem zei

Wat is er met Eddy gebeurd ?

Anoniem zei

Marathontijd van Eddy 4hr20.

Eindtijd 10hr40'


Proficiat !!!!

Anoniem zei

Even naar de categorie H40-44 gekeken. Hallucinante tijden! 1ste H40 in 8u44' (00:54:01 - 04:38:58 - 03:06:38), 50ste H40 nog in 9u46'. Snelste looptijd H40 (en 2de plaats in die categorie) 2:51:33. Niet simpel om een ticketje Hawaiï te bemachtigen. De bezetting in Klagenfurt zalwel minder sterk zijn, maar er zijn ook veel minder tickets te verdelen.

Raymond

Anoniem zei

Voor deze en allerhande vreemd gespuis dat hier ook maar de minste verderfelijke intentie zou krijgen om op dezen deftige site ongepaste commentaar te willen leveren zou ik bij dezen willen waarschuwen. God (die van hierboven en niet mijn baas dus) en ikzelf zullen alles nauwlettend in de ogen houden. Natuurlijk meervoud want ieder houdt één oog paraat. De straffen zullen verschrikkelijk zijn en van die allure dat beulen uit Iran, Afghanistan en Irak als watjes zullen verbleken met onzen geplanden wraak.

Men weze gewaarschuwd.

En bij deze een onnoemelijke proficiat voor den Eddy. Smaller als ooit maar nog altijd goed om potten te breken op grote wedstrijden.

Witse (en die van hierboven ook) en ...
Mannen wees voorzichtig op straat want er loopt weer wat rond.

Anoniem zei

Knap Eddy!!!!

Jim