woensdag 12 januari 2011

Kort sport

* Challenge doet het nog maar eens in Frankrijk.  Vichy, van het bekende water, zal op 21 augustus place to be zijn voor een volledige triatlon onder het Challenge label.  Dit op een zeer snel parcours volgens de organistoren.
* Mark Allen, the grip, en 6-voudig Hawaii winnaar wordt vandaag 53 jaar jong.
* Frederik Van Lierde vertoeft momenteel in Zuid Afrika voor een korte stage om daarna ginder de 70.3 South Africa af te werken.
* Alpe D'huez waar Wellington op de lange afstand ooit 2de algemeen werd mag dit jaar oa Caroline Steffen, Tim Deboom, James Cunnama, Hervé Faure en Oliver Marceau verwelkomen.
* Dit weekend gaat in Nieuw Zeeland de Challenge Wanaka door.  Maar door overvloedige regen is op een deel van het loopparcours  een zeer dikke laag slip achter gebleven.  Ze doen er ginder alles aan om dit op te ruimen maar hebben natuurlijk wel een noodscenario achter de hand om de 1200 deelnemers uit 45 landen over te sturen.  15 male pro's en 3 female pro's doen er een gooi naar de uitgebreidde prijzenpot van 11.250 NZ dollars voor de eerste man en vrouw.
* Het Nederlandse race circuit Zandvoort zal op 19 juni 2011 een sprint en kwart triatlon organiseren .  K-Swiss is hoofdsponsor en de Raelert broertjes zouden van de partij zijn, al was het maar voor een signeer sessie!

Geen opmerkingen: