zondag 25 februari 2007

What a week, … again

Kwou dat ik dit eens in de positieve zin kon schrijven. Na het goede einde van de vorige week had ik ook deze week goed ingezet. Maar halverwege liep het nog maar eens verkeerd. Niet alleen zal ik mij fysiek moeten laten genezen (oorontsteking, nog steeds niet helemaal genezen + achillespees) maar ook op andere vlakken zullen er grondige veranderingen moeten gebeuren, zo kan het niet verder. Het hooi op mijn vork wordt te zwaar. Ik zal een aantal nevenactiviteiten drastisch moeten verminderen, maar daarover later meer.

Maandag : lange duurloop van 1hr45’ met laatste 30’ versnellen naar niv. 2. Very hilly maar met 18.8K op de teller en een goed gevoel was’t ok.

Dinsdag : lange duurtraining in’t fietsen. Heb ze iets sneller gereden dan normaal om eens te voelen hoe lang ik dit kon houden. Test was zeker positief want na 3hr30 stonden er 110K op de teller en de benen hadden nog wel een tijdje verder gekund.

Woensdag : absolute tegenvaller, mijn looptraining van 15K, parcours Kerkenloop. Gevoel was niet goed, benen deden pijn (mss van gisteren) en hartslag kreeg ik moeilijk onder controle. ’s Avonds dan de tweede tegenvaller in iets dat op een spinningsessie moest lijken. Kwam thuis met een iets geïrriteerde achillespees maar een mens heeft al eens op meerdere plaatsen wat pijn, die dan meestal de volgende dag verdwenen is.

Donderdag : 2x9.5K van en naar het werk. Ging goed tot 3K van het einde. Achillespees deed nu wel echt pijn.

Vrijdag : 2hr durende fietstraining met opnieuw pijn bij vooral het rechtstaan op de trappers. Waar heb ik dat deze week nog bijna een uur aan één stuk gedaan ?

Zaterdag : zeer korte, erg natte fietstraining, eigenlijk niets om in een trainingstabel te vermelden, dus zeroday.

Zondag : moet dringend mijn oor opnieuw laten nakijken, morgen naar specialist, ipv beter te worden lijkt het mij terug te verergeren, grijp terug naar de ontstekingsremmers. Toch een uurke op de rollen gezeten om geen tweede nul te moeten opschrijven deze week.

Totalen : zwemmen : 0 Fietsen : 198.3K en lopen : 53.4K Toch nog goed voor 11hr10’ training.

Conclusies trekken uit deze week, dat zal ik zeker, vooral die verdwenen blog baart mij zorgen. Zit er een virus op mijn computer, een hacker of bestaat censuur dan toch nog in deze wereld van vrije meningsuiting ?

Hoe nu verder volgende week ? Geen zwem en looptrainingen, enkel fietsen ? En 6 op 7 werken. Eerst en vooral moet ik terug gezond worden, dat staat op de eerste plaats, de rest volgt dan vanzelf .

2 opmerkingen:

lieven zei

Wat bedoel je met "verdwenen blog"? Ik heb er alleszins niets van gemerkt deze week.

Wat je ziekte en trainingen betreft. Ik had al een slecht voorgevoel toen je vorige week, als compensatie van het niet mogen zwemmen, er maar de pees op legde door meer te gaan fietsen en te lopen. Meestal moet de persoon in kwestie het zelf voelen om tot de gepaste conclusie te komen. Ik weet hoe ik zelf ben... Je probeert tegen alle signalen in verder te trainen tot je lichaam duidelijk NEE zegt.

Norry zei

Allé man, kop op hé. Iedereen heeft al eens een moment dat alles tegenslaat. Probeer de moed erin te houden, ook al is dat soms niet gemakkelijk. Ge hebt al voor hetere vuren gestaan....en het er toch nog zeer goed vanaf gebracht !
En zoals ge ziet heb ik opnieuw een ander passwoord gevonden.
Misschien vindt ik ook nog die hacker ! ! !
Norry