dinsdag 22 december 2009

Pretchweer

Nu de winterpret weer achter de rug is en alles begint te smelten kunnen we morgen mss al eens een looptraining doen zonder ofwel doornatte voeten te hebben ofwel op ons kl.. neer te gaan. Heb deze week vooral op de rollen gereden en gezwommen. Zwemmen moet nu want do-vr-za-zo moet ik werken en komt het er niet van om in de weinige uren dat het open is te gaan zwemmen.

187 dagen tot IM : Een dik uur op de rollen. Kracht en 15’ steady. Met Music for life op de achtergrond. Begonnen met Guns ’n Roses en geĆ«indigd met The Scene. ’s Avonds zwemtraining van de club met een setje 5x60 all out V : 1’30. (41”-43”-41”-44”-44”) Stilletjes sterven heet dat. Om te eindigen 3x500 easy to steady V : 10’ (8’24-8’09-7’46). Onderweg wel nog iemand de laatste sacramenten moeten geven!
Daarna was het oortjes open houden ivm de lactaattesten waar een fijne meneer van de universiteit van Leuven een goede en duidelijke uiteenzetting gaf van het hoe en wat en nog veel meer. Zeker onthouden, test niet om te testen doe er iets mee anders kunt ge beter dat geld aan een goed doel geven. Ook belangrijk, je kan uit een fietstest niet met zekerheid iets afleiden voor het lopen en omgekeerd Verplicht alle twee, neen. Waar je bv de nadruk op wil leggen, test dat. Voor mij is’t duidelijk dat dit voor de komende maanden het fietsen zal zijn dus een fietstest zal het worden. Toeval of niet maar ik las daar vandaag een mooi stukje over en vond het via deze site.

186 dagen : 1hr op de rollen met 3x8K van easy naar steady + een zwemtraining van 3.4K met daarin wat tempoversnellingen en enkele zeer korte int. Prikkels.

1 opmerking:

Anoniem zei

@ Pont(je): In sport geef je enkel commentaar over iemand als je zelf in de buurt van die persoon aankomt ;-)

Ik zit momenteel aan 9h28 ... ;-)

Appermans !