zondag 7 november 2010

Enquete

De uitslag van deze korte enquete is vrij duidelijk, slechts 1 "onverlaat" die Ironman laat vallen. Zoals ik al dacht, is dit voor de meeste onder ons een ver van mijn bed show.  Challenge en Tristar zullen nog jaren nodig hebben om deze achterstand in te halen als ze hem al ooit in halen.  In tegenstelling tot in de States,waar er meer twijfel is,  in Europa Ironman rules!

3 opmerkingen:

The Flying Pig zei

Het is niet omdat ik nog aan Ironman wedstijden zou deelnemen dat Ironman rules. Verre van, zij hebben het voordeel van de naam , bij de newbies is triathlon= Ironman.
Als ik zie hoe de organisatie in Roth was en deze van Nice dan durf ik zeggen dat beiden toporganisaties zijn met hun sterke en hun zwakke punten dus er is plaats voor iedereen ( Challenge en IM) het spijtige is dat het financiële aspect meespeelt en daarin heeft IM laten zien dat het een echte Amerikaanse Firma is met als hoofddoel $$$$$.
Het is onze eigen schuld als wij niet meer bereid zijn om 400€ te betalen dan zal IM en de rest misschien bijdraaien, maar zolang dat niet gebeurt is dit pure economie van vraag en aanbod. Als de vraag groter is dan het aanbod dan stijgt de prijs evenredig.
Dus voor mij hier in Frankrijk vele mooie wedstrijden aan normale prijzen waar men de dag zelf nog kan inschrijven op alle mogelijke afstanden, en dat is fijn.
Train ze want volgend jaar gaat hij er aan. (HIJ weet wie ik bedoel).
PONTJE

Anoniem zei

Vertel een buitenstaander dat je meer dan 400,- euro betaalt om aan een wedstrijd deel te nemen en hij verklaart je gek. En heeft hij ongelijk?

Raymond

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Mss dat buitenstaanders dat gek vinden, maar als we moesten weten waar die mensen hun zuurverdiende centjes aan uit geven, denken we mss ook, ????? waar geeft die zijn geld aan uit. Ieder zijn hobby!