zaterdag 30 januari 2010

FUN

148 dagen tot IM : onder de middag gaan zwemmen, hopeloos druk en 2 oude vrouwen die van geen wijken wisten en rustig elk aan hun kant van de baan bleven. Veel andere keus was er niet dus maar slalom, slalom en slalom. Dus maar 3x1000 P+PB gedaan tegen een rustig tempo, iets anders was toch nie mogelijk geweest.
Daarna nog een rollentraining met een pyramide van 6-5-4-3-2K tussen AeT-5 en AeT, maar met telkens de laatste Km HARD.
Daarna was het weer frietendag zoals elke laatste vrijdag van de maand want dan gaan we met een aantal vrienden met kids en aanverwanten frieten eten. Dat is altijd een gezellige bedoening.

147 dagen : werkweekend en tussen mijn gebroken dienst (7u-12u30 en van 17u - 19u30) door een looptraining gepland met enkele intensieve stukken. Maar wat was dat weer, sneeuw strooide weer zout, sorry roet in het trainingseten. Ik loop nie graag in de sneeuw en vermits ze in Kortessem geen zout meer strooien in Vliermaal ligt het er hier meestal vrij glad bij. Improviseren dan maar. Ik zocht een onverhard stukje bergop en deed daar 6 heuvelsprintjes met als rec. terug naar beneden joggen. Traject was een dikke 240m lang en dat is lang genoeg om die hartslag hoog genoeg te krijgen. Veel plezieriger om die intensieve stukjes bergop te doen, zo werd mijn looptraining toch nog fun.

Geen opmerkingen: