vrijdag 16 januari 2009

Winterslapen

Misschien hadden we dit jaar beter die titel gebruikt ipv wintersprint. Gisterenavond vond het eerste deel van onze jaarlijkse sprintwinter plaatst namelijk de 500m zwemmen. Zaterdag zullen er nog enkele een poging doen de winterslaap uit hun kleren te schudden maar veel zoden gaat dit niet meer aan de bevroren dijk brengen me dunkt.
Wat er zaterdag alsnog gepresteerd wordt zal dit zwemmen niet meer kunnen redden. Het is ronduit slecht. Dat was al te zien tijdens de laatste maanden waar de zwemtrainingen weinig bezetting kenden. Toen voelde je al dat het zwemniveau zeker deze winter geen hoge toppen zou scheren.

De te kloppen tijd op dit moment 7’48 op naam van Eddy “de snelle” Dols. William en ikzelf zullen zaterdag een poging doen daaronder te geraken en dat zal ons waarschijnlijk wel lukken maar ook ons zwemniveau is niet dat van de vorige winters. Misschien dat Jimmy nog een supersnelle eerste 100 in het chloor kan crawlen maar ook voor hem lijkt het water te koud en te bevroren deze winter.

Hopelijk morgen toch nog een denderend record maar ik vrees dat dit samen mede door de koude temperaturen niet uit de grond gestampt kan worden.

Geen opmerkingen: