maandag 16 augustus 2010

Sterke Peren en Perinnen

Man, man man, zelden triatlon en een volksfeest zo zien samengaan.  Zaterdag in Wuustwezel, city van "De Marc Herremans en De Marc De Ren", was het voor de 4de keer Sterke Peer triatlon.  Triatlon zoals we dat graag zien, snoeihard in de voorste regionen maar ook de super de superste amateur komt en mag er aan bod komen.  Ook veul schoon en bekend volk gezien, de mensen van "Thuis" nie zo schoon maar toch bekend, Tom Van Hooste (dacht dat die gestopt was, maar verdomme die liep nog henneg snel) en last but not least, waarbij al het vorige vervalt, Saartje Vandendriessche.
Twas voor mij vooral voor de sfeer te doen, een beetje supporteren en wat verbroederen met Ironmac en een zekere Spencer. 

Maar eerst was er nog de kidsrun.  Jarno en Jelle geraakten nog net ingeschreven voordat het spel volzet was.  Maarten liep dan maar met Jelle mee, ze vonden het alledrie schitterend.
Mario was nog eens "Supermario" tussen al het jonge geweld in en toen de nacht viel en de kids moe waren keerden we gelukkig en voldaan terug richting De Limburg met in het achterhoofd :"Hier komen we terug volgend jaar".

Meer foto's over dit triatlon hoogfeest vind je hier

Geen opmerkingen: