dinsdag 9 februari 2010

Er moet verschil zijn

Er moet verschil zijn in het leven, terwijl er eentje in Benidorm in korte broek en singlet aan’t trainen is moeten wij ons hier warm induffelen want de zoveelste winterprik is weer maar eens in’t land.

140 dagen tot IM : Mtb duatlon in Bolderberg. Neen, niet aan de start gestaan. Wel met oa Kurt, Jim, de jonge Vanhoof en nog een paar andere de trip per fiets naar Zolder gemaakt. Alleen Jimmy stond aan de start, de rest reed terug huiswaarts in het wiel van …Kurt. Met een beetje keelpijn en het snot dat weelderig in het rond vloog leek het mij niet opportuun om op kop te gaan fietsen :)) Je kan ook gewoon zeggen dat Kurt betere papieren had, in alle geval had hij beter koolhydraten geladen de dag (nacht) er voor. Pittig detail, 3de rit op de weg dit jaar en mijn 2de platte band. Vorig jaar op een gans jaar geen enkele.

139 dagen : rustig kort zwemtrainingske uitsluitend techniek. Namiddag naar veldrijden in Zonhoven wezen kijken. Dat Olivier het maar nooit in zijn koppeke haalt om die kuil in de winterduatlon in te lassen. Der gaan accidenten gebeuren dan vrees ik, als ge hier aan af moet(zie filmpje)

138 : clubtraining zwemmen. 5x600. 600den als volgt 200 easy!!! (3’00) – 200 peddels (2’55) 200 vlot (2’50) In de voeten van Mario gezwommen.

137 : -4°C, sneeuw en een ijskoude NO wind. Geen weer om op straat te fietsen dus maar de rollen op. Krachttraining gedaan 3x(2x(6’ als volgt 2’ rechtstaan @ 60rpm – 2’ zittend idem – 2’ +120rpm) rust na elke reeks 3’ easy spinning. Na het fietsen een body workout en een uurtje erna de loopschoenen aan en de koude in voor een 40’ easy run. Twas al weer een tijdje geleden dat ik nog liep na het fietsen en dat voelt ge, moet dat rustig terug opbouwen. Werk aan de winkel.

1 opmerking:

Hasselt Duathlon Team zei

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik er ieder jaar een kijkje ga nemen om het toch maar in de wedstrijd te steken :-). Dit jaar lag het er heel mooi bij dankzij het voorbereiden voor het veldrijden, maar in onze wedstrijdperiode te hard voor het risico te nemen. ;-)

Olivier