zondag 14 oktober 2007

Hij die ze ging opeten ...

... heeft gewonnen. Het werd Macca wel erg makkelijk gemaakt. De Duitse armada had te kampen met een voedselvergiftiging zodat ze hun kansen al voor de wedstrijd (Sultan) of tijdens de wedstrijd (Stadler) in diarree of overgeven zagen opgaan.

Mc Cormack speelde het taktisch perfect en liet de juiste mensen wegrijden, wetende dat die toch niet tot de betere lopers behoorden. 2hr42' had hij nodig voor de afsluitende marathon en dat is in die omstandigheden razend snel, als je hem uit T2 zag spurten, wist je al genoeg. Marino kon als enige Belg een vuist maken. Sindballe "The man in White, volgens mij wordt dit de nieuwe mode" was weer een beest op de fiets maar door zijn perfecte "pacing strategie" in't lopen kon hij de derde plaats behouden. Van Lierde legde de lat op de top 10. Dan kan je niet anders dan tevreden zijn, maar toch, met 2hr55 als looptijd moet hij beter kunnen. Wat opviel was dat hij in de wissel T2 1m30s verloor op Macca. Dat zou hem in zijn goeie dagen niet overkomen zijn. Bertje Jammaer haalde volgens mij het hoogst haalbare en Beke. Tja, eigenlijk petje af dat hij op die manier de wedstrijd nog uitdeed. Er zijn er die voor minder opgeven.

Mijne pronostiek. Khad net als vorig jaar weer de winnaar goed en Bink zijn 5de plaast ook. Maar ja, als ze beginnen vanalles in't eten te doen, da kan ik ook nie weten hé !

1 opmerking:

Tj zei

Specialized boven zou ik zo zeggen!