zaterdag 25 augustus 2007

Ironmanweekend

Morgen staan er weer 3 Ironman wedstrijden op het programma. Korea, Louisville en Canada. In deze laatste zal Gordo Byrn proberen een gooi te doen naar de overwinning. Trainingsbeest Gordo die op het net heel veel prijs geeft over zijn trainingen (I’m a fan of his blog) zal het moeten opnemen tegen o.a Kieren (Doe Boy) Doe, 2005 Ironman Wisconsin winnaar Andriy Yasterbov, Wolfgang Guembel, hardrijder. De Duitser Jan Sibbersen, Ironman’s best swimmer. Benieuwd wat het gaat worden.

Morgen staat in ons eigen landje Viersel op het programma. De afsluiter van het niet stayer circuit. Ik zal er ook van start gaan. Viersel is enkel een tussenstop op weg naar Knokke, waar Eddy mij het vuur aan de schenen wil leggen.

Vanmorgen niet gaan loszwemmen, zit een beetje met een vervelende verkoudheid en na mijn oorontsteking begin van het jaar zei de oorarts dat verkoudheden en zwemmen niet echt samengingen, dus verkozen om een dagje extra te rusten en morgen erin te vliegen.

Intussen is ook Koen gefinished in Almere. Knap gedaan, onder de 11 uur. Proficiat. Welcome to the club.

Zwemmen : 1hr01’21”
Fietsen : 5hr39’08”
Lopen : 4hr07’29”
+ 2 wissels geeft een eindtijd van 10hr52’12”

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Om vuur te kunnen maken moet je ook lucifers hebben en ik betwijfel of die nog droog zullen zijn na het zwemmen in Sluis.

Anoniem zei

Ik wil niet anoniem genoemd worden.
Witse

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Het is tegenwoordig verboden "stekskes" mee te nemen in't zwemmen. Hij zal ze dus bewaren in zijn "bakske" aan't Casino van Knokke. Hopelijk staat er niet te veel wind en krijgt hij het vuur alsnog aangestoken.

Anoniem zei

Probeer deze zwemtraining eens.
http://www.youtube.com/watch?v=r3S0wu4Zbfk