woensdag 21 juli 2010

De Achillespees saga

Tis niet omdat het nu "slecht" gaat dat een mens niks meer moet schrijven.  Er zijn er die van de aardbol verdwijnen na een slechte prestatie of een blessure en pas terugkomen als een deel van de mensheid hun "probleem" vergeten is.

Effe een updatetje van wat er geweest is de voorbije dagen.  Maandagmorgen naar de dokter geweest en een voorschrift voor een echo meegekregen.  Ikke dus naar Bilzen, maar bleek nu net op dat moment het machine het te hebben begeven.  Namiddag terugkomen was het antwoord, met daar nog achter, als ze het gemaakt krijgen.  Dus namiddag terug en het was gemaakt.  kreeg alles mee en het verdict was een ontsteking van +/- 5mm.  Met het ganse boeltje naar de kiné, acupuncturist hier een straat verder en die heeft er dan direct een aantal naalden in gestoken en verder de gewone kinébehandeling gegeven maar me toch op het hart gedrukt van de belasting op de pees zo min mogelijk te houden.  Kmag trainen maar vooral in't fietsen op souplesse en zwemmen kan op zich geen kwaad, alleen opppassen, voorzichtig zijn bij de afstoot. 
Dinsdag dan naar de osteopaat wegens pijn bovenaan het sleutelbeen, bleek dat  een subluxatie te zijn, vandaag toch nog wat pijn maar hopelijk gaat dat ook weer snel weg.  Daarna opnieuw naar de kiné, die dan nog een tape legde om onze nationale feestdag door te komen.

Vandaag met Jarno 30km gereden, zodat die ook weer content was. Op zich voelt de pees goed aan maar we gaan zeker niks forceren, rustig laten genezen en Almere voorlopig uit mijne kop zetten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Mischien heb je iets aan deze 25 vragen (en antwoorden)over de achillespees blessure.

http://www.blessure-aanwijzer.nl/achillespeesblessure.htm