woensdag 10 december 2008

Iljo Iljo Iljo toch

“Die ook al” dacht ik toen ik het bericht hoorde op de radio. We zijn al weer een Illusie armer. Ik kan het verstaan dat mensen beginnen te denken, ze pakken allemaal.

Het is nu ook bekend welk produkt lees http://www.hln.be/hln/nl/1297/Doping-In-Wielrennen/article/detail/540785/2008/12/10/Stimulerend-middel-cathine-in-urine-Iljo-Keisse.dhtml het artikel in het laatste nieuws.

Een mens vraagt zich dan af, waarom wordt je de laatste dag gepakt ? Is er dan maar 1 controle geweest ? Zo ja, dan ben je wel echt dom. Zo neen, waarom zijn de andere plasjes dan niet positief ? Vele vragen waar we toch geen duidelijk antwoord op zullen vinden.

Daarbij komt dan nog dat het weer een Belgische soap aan’t worden is. Keisse kreeg net gisteren samen met De Ketele het sportjuweel. Iljo krijgt het “voorlopig” niet, zijn partner nu al wel. Hij bezeikt dus niet alleen zijn eigen imago, maar ook dat van het baanwielrennen en van de volledige wielerwereld maar bovenal blijft zijn “maatje” nu wel alleen achter.

Geen opmerkingen: