maandag 17 november 2008

To the top

Dit schreef Luc Van Lierde vorige week op zijn blog : "De meeste triatleten zijn ondertussen al terug bezig met hun voorbereiding op het volgende seizoen. Na een lang en slopend triatlonjaar hebben sommigen deze rust periode goed kunnen gebruiken. Om terug bovenaan op je berg te kunnen komen moet je eerst eens heel diep zakken! "

Wel, ik denk dat ik nu diep genoeg gezakt ben om terug aan de weg naar boven te beginnen. De weegschaal gaf vanmorgen net geen 75kg aan, dat is zowat het sein om terug te beginnen. Rustigaan weliswaar, het zal weer zweet (vooral), bloed en tranen gaan kosten om terug op het topje van de berg te geraken. De komende weken gaan zwaar worden, vooral mentaal. Want als't nie bolt ... Maar als je dan weet dat wanneer je de top hebt bereikt dat een supersonisch gevoel geeft, daar doen we het voor zeker ?
Vandaag dus al maar de aftrap gegeven met 40K bike met daar direct op gevolgd 4K lopen. Het fietsen dat ging nog maar in't lopen was ik net een blaasbalg. Dacht een moment dat mijn longen gingen ontploffen. Blijkbaar heeft da viruske toch serieus wat averij achtergelaten.

Geen opmerkingen: